Saturday, May 24, 2008

yeah!! CUTI...


cuti datang lg...
haha

alhamdulillah, saya dgn rasa penat (sbb angkat barang byk giler) ngan hepi ( sbb balik umah ar) telah berjaya mengharungi satu lg semester di utp...
haha...

so before ni aku dh mengharungi dua cuti sem dan kedua2 nye hanya menambahkan berat badan dan masa tido aku je...

so cuti sem aku kali ni ( agak panjang, hampir 2 bulan) aku plan nk gunakan sepenuh- penuh nye....
hehe....

so doakan la kejayaan aku ek...

sebarang komen, bantahan, cadangan bleh la komen kat bwh ni...
x pon kalo nk anto surat ke bleh gak..
hehe...

*gambo diatas copyright dari saudara faiz wahid...hehe

roger n out.....

Thursday, April 17, 2008

POPSHUVIT rocks hard rock cafe kl!








Sampai2 je from tronoh, ako (shimi), irshad, ngn awang (baby don't go) singgah hard rock cafe jap kat kl... hehehe... kwn kita awang nak cari ispirasi.... kitorang pg tgk album launcing pop shuv it... freakshow tour ape menda tah name album tu... hahaha... ako tak pay attention sangat... anyway, kitorang pegi dlm pukul 3.... and menda tu start kul 3 lbh jugak laaa....








Yang best aritu.. Hannah Tan ade dpn muke ktorng... tapi malang nye... die hanye senyum kat irshad ngn awang je... tak pandang ako pun... tapi takpe.. ako dah biase dah orang tak pandang ni... (dalam hati sadis jugak laa) hahaha... anyway, awang suro gi ambek gmbr hannah tan... tapi ako segan.. so.. tak dapat ar nak post gmbr die... hahaha.... joe flizzow pun ade gak.. tp tengok die pki topi senget gile.. takut la nak tegor.. hahaha






Pasal album launcing ari tu... kitorng memang rase left out gile sbb kat sane semua press je... name pun ade press conference... kitorang wat tak tau je kat situ.. hahaha.... pape pun, diorng punye performance mmg best... diorng perform 3 lagu... freak show, mara bahaye, and lg satu lagu baru... tak igt ape tajuk die.... diorng ade jgk tunjuk montage time2 diorng tour ngn MCR dulu.. mmg style.... Lagu paling best time tu lagu mara bahaya... gile ar... ade sorang minah ni terlompat lompat depan ktorang... yg pelik tu, die sorang je lompat... hahaha...


Malang nye... takde pape freebies yg dapat bwk balik...

sbb masok pun free.... hahaha...



Ktorng mmg 1st time masok hard rock cafe ni... so experience baru la utk ktorng... so skarang ni anytime ar hard rock.. ape barang lepak salam corner! hahaha....


Time nak balik tu.... hujan lebat mmg tahap tak igt nye... hahaha... banjir teros dpn hard rock cafe tu... keta2 yg parking kat basement semua banjir.... naseb keta kesayangan ako (yg bawak ipin ngn ishad gi kelas tiap2 ari tu) selamat... sbb ktorng park kat concorde ngn parking atas... hahaha... disebabkan banjir, awang slamat takyah bayar parking spuluh hengget..... hahaha... peace out~ :)




ako ngn awang runsing pk camne nak balik~

Saturday, April 5, 2008

KE 30!!

salam...
kali ni aku nk citer pasal keta yg ada kat umah aku..
keta ni nk kata klasik xde la klasik pon...
tahun 70 an la...
ayah aku beli dulu 8 ribu lebeyh....
keta recond....
kalo skrg 8 ribu xtau la dpt keta apa...
maybe keta cmni gak kot...
tp zaman dulu nyer la...


keta ni berkuasa kuda 50 lebeyh
1100cc
dengan 4 gear

seat kat dlm dia dh half bucket dh
amek dr honda integra

hmm
buat masa skrg mak aku lah yg guna nye
buat g skolah
nk tunggu bleh pkai keta ni
maybe 4-5 tahun lg kot
tunggu mak aku pencen
hehe

aku dh plan dh(bru plan)
dpt je keta ni
aku nk bubuh power steering
haha
berat gler stereng dia
tu yg berotot2 tgn aku nih

then enjin akan ku tala2 sket
bg smooth n bkuasa la

pastu baru la aku bleh hantar taufu
heheh..
mau drift la
hehe

papehal pon..
aku nk habihkn study aku yg lg 4 tahun
pastu baru aku pikir2 balik

chow...

Friday, March 28, 2008

Adeyh!!!

adeyh2!!
weekend ni aku bajet weekend yg x best dlm hidup aku....
adeyh...
keje blambak gler( tp still bleh post dlm bloG).......
n masa cm suntuk habih la....
tapi akan ku gagahkan jua tulang yg ada 2 ratus lebeyh ni( btul ke??)
haha....
hmm....
blog nih sbnrnye dikongsi secara bramai2..
kira berjamaah la...
lebih afdhal la kan?
hehe....

p/s: mot, bila lak ko nk post nih??
        aku je yg post....

first post...


haha...
finally first post aku kuar gak..
dh lama dh aku nk post...
post kt blog member, member nk tukar blog lak...
adeyh....

papehal pon stay tune ngan garpusudu..
hehe..
cm channel tv lak....